Контакт - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Контакт

Контактирајте со нас!

Пишете ни

За сите ваши прашања и потреби, пополнете го формуларот и испратете го до нас, а ние ќе се погрижиме да ви одговориме во најкус можен рок.

    Локација

    Ул. Илинденска локалитет Гарнизон,
    1300 Куманово, Македонија

    Мапа