Почетна - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

23-ти Октомври Неос Пантелеимонас

Есенски патувања 2023

Зима 2023/2024

Турција лето 2023 – Чартер програма

Тунис лето 2023 – Чартер програма

Хургада лето 2023 – Чартер програма

Зошто Импала Травел?

Неколку причини зошто вашето следно патување да го направите со нас!

  • Најдобар избор на дестинации и хотели
  • Најдобри цени со проверена квалитетна услуга!
  • Долгогодишно искуство на тимот
  • Огромен број на задоволни клиенти