Perun Lodge 4* - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Perun Lodge 4*

PERUN LODGE 4* BANSKO                                        www.perunlodge.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

01.12.2023
15.12.2023

16.12.2023
27.12.2023

28.12.2023
03.01.2024

04.01.2024
12.01.2024

13.01.2024
19.01.2024

20.01.2024
23.02.2024

24.02.2024
04.03.2024

05.03.2024
31.03.2024

SINGLE ROOM

60

73

134

76

72

76

72

67

STUDIO 2 ADULTS

90

98

150

103

98

103

98

90

SGL 1+1 CHD (0-4,99)

61

74

135

77

73

77

73

68

ST2AD 1+1 CHD (5-11,99)

90

98

150

103

98

103

98

90

ST2AD 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

91

99

150

104

99

104

99

91

ST2AD 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)

112

123

188

129

123

129

124

112

ST2AD 2+1 CHD (0-4,99)

91

99

150

104

99

104

99

91

ST2AD 2+1 CHD (5-11,99)

112

123

188

129

123

129

124

112

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

101

110

161

114

110

114

110

101

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

139

151

221

157

151

154

151

139

APT2 1+1 CHD (5-11,99)

101

110

161

114

110

114

110

101

SGL 1+1 CHD (0-4,99)

101

110

161

114

110

114

110

101

APT2 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

126

138

202

143

138

143

138

126

APT2 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)

102

111

162

115

111

115

111

102

APT2 2+1 CHD (0-4,99)

126

138

202

143

138

143

138

126

APT2 2+1 CHD (5-11,99)

102

111

162

115

111

115

111

102

APT2 2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

127

139

203

144

139

144

139

127

APT2 2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)

152

165

242

172

165

172

165

152

APT2 3+1 CHD (0-4,99)

139

151

221

157

151

154

151

139

APT2 3+1 CHD (5-11,99)

164

179

262

186

179

186

179

164

Полупансион

20

20

20

20

20

20

20

20

Деца од 5-11.99 год.

10

10

10

10

10

10

10

10

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 10 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 34 дена 100%

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

No Show

75%

75%

100%

75%

75%

75%

75%

75%

Минимум престој

1

1

3

1

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 5 до 11.99 год.

Цената вклучува: затворен базен, сауна, парна бања, интернет, трансфер до гондолата . Отворен или затворен паркинг со доплата.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД