Orpheus 4* - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Orpheus 4*

ORPHEUS 4*                                        www.hotel-orpheus.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

20.12.2022
28.12.2022

29.12.2022
01.01.2023

02.01.2023
08.01.2023

09.01.2023
20.01.2023

21.01.2023
18.02.2023

19.02.2023
04.03.2023

05.03.2023
19.03.2023

DOUBLE STANDARD

DOUBLE ROOM

136

247

136

125

136

125

102

SINGLE ROOM

101

185

101

94

101

94

77

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

102

186

102

95

102

95

78

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

102

186

102

95

102

95

78

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

102

186

102

95

102

95

78

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

137

248

137

126

127

126

103

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

137

248

137

126

127

126

103

DBL 2+1 CHD (2-12,99)

137

248

137

126

127

126

103

DOUBLE PREMIUM

DOUBLE ROOM

147

261

147

135

147

135

110

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

111

197

111

102

111

102

83

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

112

198

112

103

112

103

84

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

148

262

148

136

148

136

111

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

148

262

148

136

148

136

111

DBL 2+1 CHD (2-12,99)

148

262

148

136

148

136

111

FAMILY ROOM

FAMILY ROOM 2 AD [2ADL]

178

311

178

164

178

164

135

FAMILY ROOM 2 AD [3ADL]

179

312

179

165

179

165

136

FAM2 1+1 CHD (2-12,99)

178

311

178

164

178

164

135

FAM2 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

179

312

179

165

179

165

136

FAM2 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

179

312

179

165

179

165

136

FAM2 2+1 CHD (0-1,99)

179

312

179

165

179

165

136

FAM2 2+1 CHD (2-12,99)

179

312

179

165

179

165

136

FAM2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

180

313

180

166

180

166

137

FAM2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

180

313

180

166

180

166

137

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 3 AD

210

350

210

194

210

194

159

APARTMENT 3 AD+EXTRA BED

242

403

242

223

242

223

184

APARTMENT 2 AD [2ADL]

202

336

202

186

202

186

152

APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

204

338

204

188

204

188

154

APT3 3+1 CHD (0-1,99)

211

351

211

195

211

195

160

APT3 3+1 CHD (2-12,99)

211

351

211

195

211

195

160

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 3 ноќи

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 3 ноќи

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

3 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

3 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

3

1

1

4

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 105 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 2 до 12.99 год.

Цената вклучува: детска анимација, спортска анимација за возрасни, детско катче за деца од 3 до 8 години, затворен базен,фитнес, џакузи,инфрацрвена сауна, финска сауна, ски гардероба, интернет, отворен паркинг, трансфер до ски лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.10.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 19.03.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.10.2022 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 19.03.2023 ЗА МИНИМУМ 7 НОЌЕВАЊА