Lucky 5* - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Lucky 5*

LUCKY BANSKO 5* BANSKO                                                           www.luckybansko.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

01.12.2022
21.12.2022

22.12.2022
26.12.2022

27.12.2022
02.01.2023

03.01.2023
08.01.2023

09.01.2023
21.01.2023

22.01.2023
12.03.2023

13.03.2023
09.04.2023

STUDIO STANDARD

SINGLE ROOM

90

139

250

165

126

139

100

STUDIO 2 ADULTS

100

156

278

182

140

156

111

SGL 1+1 CHD (0-3,99)

91

140

251

166

127

140

101

ST2AD 1+1 CHD (4-11,99)

90

140

250

164

126

140

100

ST2AD 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

91

141

251

165

127

141

101

ST2AD 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

101

157

279

183

141

157

112

ST2AD 2+1 CHD (0-3,99)

101

157

279

183

141

157

112

ST2AD 2+1 CHD (4-11,99)

101

157

279

183

141

157

112

STUDIO LUX

STUDIO 2 ADULTS

114

174

311

205

158

174

125

ST2AD 1+1 CHD (4-11,99)

102

156

280

184

142

156

112

ST2AD 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

103

157

281

185

143

157

113

ST2AD 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

115

175

312

206

159

175

126

ST2AD 2+1 CHD (0-3,99)

115

175

312

206

159

175

126

ST2AD 2+1 CHD (4-11,99)

115

175

312

206

159

175

126

1 BEDROOM APARTMENT STANDARD PLUS

APARTMENT 2AD

151

236

422

278

214

236

169

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

197

307

549

362

278

307

220

APT2 1+1 CHD (4-11,99)

151

236

422

278

214

236

169

APT2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

152

237

423

279

215

237

170

APT2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

152

237

423

279

215

237

170

APT2 2+1 CHD (0-3,99)

152

237

423

279

215

237

170

APT2 2+1 CHD (4-11,99)

152

237

423

279

215

237

170

APT2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

153

238

424

280

216

238

171

APT2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

153

238

424

280

216

238

171

APT2 3+1 CHD (0-3,99)

198

308

550

363

279

308

221

APT2 3+1 CHD (4-11,99)

198

308

550

363

279

308

221

1 BEDROOM APARTMENT LUX PLUS

APARTMENT 2AD

171

265

475

313

240

265

189

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

223

344

618

408

313

344

246

APT2 1+1 CHD (4-11,99)

171

265

475

313

240

265

189

APT2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

172

266

476

314

241

266

190

APT2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

172

266

476

314

241

266

190

APT2 2+1 CHD (0-3,99)

172

266

476

314

241

266

190

APT2 2+1 CHD (4-11,99)

172

266

476

314

241

266

190

APT2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

173

267

477

315

242

267

191

APT2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

173

267

477

315

242

267

191

APT2 3+1 CHD (0-3,99)

224

345

619

409

314

345

247

APT2 3+1 CHD (4-11,99)

224

345

619

409

314

345

247

Полупансион

26

26

26

26

26

26

26

Деца од 4 до 11.99 год.

16

16

16

16

16

16

16

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 14 дена 100%

Под 21 ден 100%

Под 14 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

100%

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

3

3

1

1

3

1

Доплата за Новогодишна вечера 160 ЕУР за возрасни , 100 ЕУР за деца од 4 до 11.99 год. и 120 ЕУР за деца од 12 до 15.99 год. ( во основен ресторан)

Цената вклучува: користење на затворен базен, солен базен,ледена соба, сауна, парна бања, џакузи, фитнес, ски гардероба, интернет,

трансфер до гондолата, babysitter за деца од 3 до 6 години во период од 08.00 до 22.00 часот .

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 10.10.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2022 И ОД 03.01 ДО 09.04.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2022 И ОД 03.01 ДО 09.04.2023

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 09.01 ДО 21.01.2023