Специјални понуди - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Специјални понуди

Mona 4* - Златибор 8 Декември

Zlatibor Mountain Resort & Spa 5* - 8 Декември

HOTEL SUNCE 4*- Соко Бања 8 Декември

Wellness Hotel Bulgaria 4*- 8 Декември

Hotel Ivan Rilski 4*- 8 Декември

Gorski Hotel & Spa 4* - SKI OPENING KOPAONIK