Пакет аранжмани - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Пакет аранжмани

Будимпешта - Декември

Прага – Декември

Рим - Декември

Загреб – Christmas market

Виена – Christmas market

Виена и Братислава - Декември

Истанбул – 8 Декември

Истанбул – 8 Декември (авион)

Милано – Јануари