Автобуски - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Автобуски

Крф

Санторини

Emilia Romagna

Фиренца – Чинкве Тере

Чао Италија

Милано

Венеција

Азурен Брег

Кападокија

Истанбул од 1001 ноќ

Париз

Стразбур

Минхен

Букурешт

Прага

Виена

Будимпешта