Втор крак - Ситонија - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Втор крак – Ситонија

Куќа "Rania" - Неос Мармарас

Куќа "Tzina" - Неос Мармарас

Куќа “Evangelia” – Сарти

Куќа "Blu" - Сарти

Куќа “Katerina” – Неос Мармарас