Тасос - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Тасос

Куќа “Eleni” - Потос

Куќа “Atina” – Голден Бич

Куќа “Penelope” – Скала Потамиа

Куќа "Aleksandra" - Лименас