Лето 2024 - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Лето 2024

Прв крак - Касандра

Втор крак - Ситонија

Трет крак - Атос

Пиерија

Јонски Брег