Декемвриски патувања - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Декемвриски патувања

Хотел "Mona 4*" - Златибор

Хотел "Zlatibor Mountain Resort & Spa 5*"- Златибор

Хотел ‘Tonanti 5*’ – Врњачка Бања

Хотел Kraljevi Cardaci Spa 4* – Копаоник

Хотел Club A 3* – Копаоник

Париз - Божиќен базар

Рим - Божиќен базар

Виена - Божиќен базар

Виена, Братислава - Божиќен базар

Прага - Божиќен базар

Будимпешта - Божиќен базар

Љубљана - Божиќен базар

Атина - Божиќен базар

Истанбул од 1001 ноќ