Brzece Centar Apartmani - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Brzece Centar Apartmani

Brzece Centar Aparments – Brzece

Цените се дадени за НАЕМ на студио / апартман на ден

15% попуст за уплата до 20.11.2021

 

 

 

1-2 лица

1-3 лица RO

1-4 лица

RO

1-5 лица
RO

1-4 лица RO

1-6 лица RO

Период

Смена

Мин.ноќи

0+1

1+1

2+1 / 0+2

1+2 / 3+1

1+2 Lux

2+2

20.04-28.11

Понеделник-Вторник

1

25

35

45

55

65

65

28.11-12.12

Вторник-Вторник

2

42

62

82

102

122

122

12.12-19.12

Вторник-Недела

3

50

74

100

122

143

143

19.12-28.12

Недела-Понделник

3

63

84

109

131

154

154

28.12-06.01

Понеделник-Вторник

5

100

133

156

177

199

199

06.01-30.01

Вторник-Недела

3

77

100

112

127

130

130

30.01-20.02

Недела-Недела

3

84

106

127

148

170

170

20.02-20.03

Недела-Недела

2

63

84

109

131

154

154

20.03-17.04

Недела-Недела

1

50

71

93

114

136

136

 

Во цената е вклучено:

 • Наем на Студио / Апартман
 • Wi – Fi
 • Ски Гардеробер
 • Надворешен паркинг (лимитиран капацитет)

Во цената НЕ Е вклучено:

 • 1€ по лице на ден за возрасни;
 • Деца 7-15 години 0,50€ по лице на ден;
 • Деца 0-6,99 години не плаќаат туристичка такса;
 • Хотелско осигурување 0,20€ по лице на ден;

Начин на плаќање:

 • 50% од вкупната сума на аранжманот се остава при резервација
 • 50% од вкупната сума на аранжманот на 15 дена пред почеток на аранжманот

Услови за откажување и промена на термин:

 • Oтказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма.
 • За резервации направени по редовни цени (без Early Booking) во период од 20.11.2021.
 • 30% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 29-15 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 70% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 14-7 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 7-0 дена пред почетокот на аранжманот.
 • Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства.
 • Промени на анаржманот не се дозволени за време на престојот во Хотелот.
 • За резервации направени под „Еarly Booking “ во период до 20.11.2021.
 • Хотелот заджува 50% од вкупната сума на аранжманот да ја задржи доколку се откаже
  резервацијата од денот на правење до 15 дена пред поаѓање.
 • 70% од вкупниот износ ќе се наплати доколку резервацијата се откаже 14-7 дена пред датумот на пристигнување.
 • 100% од вкупниот износ ќе се наплати доколку резервацијата се откаже 6-0 дена пред датумот на пристигнување или за време на престојот или во случај патниците да не пристигнат.
 • Во случај гостинот да замине пред датумот на заминување, апартманите во Бржене Центар ќе наплатат целосен износ (вкупно) за претходно резервираниот период на престој.

Ковид политика:

 • Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:
 • Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
 • Затварање на граници