+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Villas Malina 3*

VILLAS MALINA 3* PAMPOROVO      www.malina-pamporovo.com

1

17.12.2021
29.12.2021

30.12.2021
02.01.2022

03.01.2022
21.01.2022

22.01.2022
06.03.2022

07.03.2022
31.03.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

VILLAS

 

VILLA 2 ADULTS

78

111

78

82

69

VILLA 3 ADULTS

101

143

101

106

92

VILLA 4 ADULTS [4ADL]

129

169

129

138

114

VILLA 5 ADULTS [5ADL]

155

203

155

166

137

VILLA 6 ADULTS [6ADL]

180

238

180

194

160

VILA2 1+1 CHD (5-12,99)

78

111

78

82

69

VILA2 1+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

90

128

90

95

81

VILA2 1+3 CHD (0-4,99) (5-12,99) (5-12,99)

91

129

91

96

82

VILA2 2+1 CHD (5-12,99)

90

128

90

95

81

VILA2 2+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

91

129

91

96

82

VILA2 2+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

102

145

102

107

94

VILA3 3+1 CHD (5-12,99)

129

169

129

138

114

VILA3 3+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

130

170

130

139

115

VILA3 3+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

130

170

130

139

115

VILA3 3+3 CHD (5-12,99) (5-12,99)

(5-12,99)

131

171

131

140

116

VILA4 4+1 CHD (5-12,99)

130

170

130

139

115

VILA4 4+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

131

171

131

140

116

VILA4 4+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

132

172

132

141

117

VILA5 5+1 CHD (5-12,99)

156

204

156

167

138

VILA5 5+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

157

205

157

168

139

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

VILLAS

 

VILLA 2 ADULTS

89

122

89

94

80

VILLA 3 ADULTS

117

159

117

121

108

VILLA 4 ADULTS [4ADL]

151

191

151

160

136

VILLA 5 ADULTS [5ADL]

181

230

181

192

163

VILLA 6 ADULTS [6ADL]

211

269

211

225

191

VILA2 1+1 CHD (5-12,99)

89

122

89

94

80

VILA2 1+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

104

141

104

108

95

VILA2 1+3 CHD (0-4,99) (5-12,99)

(5-12,99)

105

142

105

109

96

VILA2 2+1 CHD (5-12,99)

104

141

104

108

95

VILA2 2+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

105

142

105

109

96

VILA2 2+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

118

160

118

122

109

VILA3 3+1 CHD (5-12,99)

151

191

151

160

136

VILA3 3+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

152

192

152

161

137

VILA3 3+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

152

192

152

161

137

VILA3 3+3 CHD (5-12,99) (5-12,99)

(5-12,99)

153

193

153

162

138

VILA4 4+1 CHD (5-12,99)

152

192

152

161

137

VILA4 4+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

153

193

153

162

138

VILA4 4+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

153

193

153

162

138

VILA5 5+1 CHD (5-12,99)

182

231

182

193

165

VILA5 5+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

183

232

183

194

166

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена

1 ноќ

Под 21 ден

1 ноќ

Под 7 дена

1 ноќ

Под 7 дена

1 ноќ

Под 5 дена

1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

3

1

1

1

Доплата за Новогодишна Вечера 72 ЕУР за возрасни и 39 ЕУР за деца од 5 до 17.99 год. за сместување на база ноќевање со појадок и 67 ЕУР за возрасни и 36 ЕУР за деца од 5 до 17.99 год. За сместување на база

полупансион.

Во цената е вклучено: паркинг, интернет

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.11.2021 10% ПОПУСТ

7=6,14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 21.01.2022 И ОД 01.03 ДО 31.03.2022

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ