Grand Monastery 3* - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Grand Monastery 3*

GRAND MONASTERY 3* PAMPOROVO                 www.grandmonastery.com 
1 13.12.2021 29.12.2021 04.01.2022 11.01.2022 18.01.2022 07.02.2022 04.03.2022
28.12.2021 03.01.2022 10.01.2022 17.01.2022 06.02.2022 03.03.2022 22.03.2022
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ 
STUDIO
STUDIO [1ADL] 57 96 79 57 74 79 57
STUDIO [2ADL] 58 97 80 58 75 80 58
STD 1+1 CHD (2-11,99) 58 97 80 58 75 80 58
STD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 59 98 81 59 76 81 59
STD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 59 98 81 59 76 81 59
STD 2+1 CHD (2-11,99) 59 98 81 59 76 81 59
STD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 60 99 82 60 77 82 60
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [2ADL] 75 111 91 75 86 91 75
APARTMENT [3ADL] 76 112 92 76 87 92 76
APARTMENT [4ADL] 77 113 93 77 88 93 77
APP 1+1 CHD (2-11,99) 75 111 91 75 86 91 75
APP 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 76 112 92 76 87 92 76
APP 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 76 112 92 76 87 92 76
APP 2+1 CHD (2-11,99) 76 112 92 76 87 92 76
APP 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 77 113 93 77 88 93 77
APP 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 77 113 93 77 88 93 77
APP 3+1 CHD (2-11,99) 77 113 93 77 88 93 77
APP 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 78 114 94 78 89 94 78
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [3ADL] 87 148 109 87 104 109 87
APARTMENT [4ADL] 88 149 110 88 105 110 88
APARTMENT [5ADL] 89 150 111 89 106 111 89
APARTMENT [6ADL] 90 151 112 90 107 112 90
APP 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 88 149 110 88 105 110 88
APP 3+1 CHD (2-11,99) 88 149 110 88 105 110 88
APP 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 89 150 111 89 106 111 89
APP 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 89 150 111 89 106 111 89
APP 4+1 CHD (2-11,99) 89 150 111 89 106 111 89
APP 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 90 151 112 90 107 112 90
APP 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 90 151 112 90 107 112 90
APP 5+1 CHD (2-11,99) 90 151 112 90 107 112 90
APP 5+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 91 152 113 91 108 113 91
3 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [4ADL] 127 166 138 127 144 138 127
APARTMENT [5ADL] 128 167 139 128 145 139 128
APARTMENT [6ADL] 129 168 140 129 146 140 129
APARTMENT [7ADL] 130 169 141 130 147 141 130
APARTMENT [8ADL] 131 170 142 131 148 142 131
APP 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 129 168 140 129 146 140 129
APP 5+1 CHD (2-11,99) 129 168 140 129 146 140 129
APP 5+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 130 169 141 130 147 141 130
APP 5+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 130 169 141 130 147 141 130
APP 6+1 CHD (2-11,99) 130 169 141 130 147 141 130
APP 6+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 131 170 142 131 148 142 131
APP 6+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 131 170 142 131 148 142 131
APP 7+1 CHD (2-11,99) 131 170 142 131 148 142 131
APP 7+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 132 171 143 132 149 143 132
Ноќевање со појадок 5.5 5.5 5.5 5.5 5.5 5.5 5.5
Деца од 2-11.99 год. 4.5 4.5 4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 5 1 1 1 1 1
Соби: САТ ТВ,фрижидер,кујна
Опис:рецепција,ресторан,лоби,ноќен клуб,СПА центар, куглана,паркинг (за користење на затворениот базен задолжителна е капа за пливање ) 
Локација: 70 метри од ски лифтовите, 2300 метри од центарот на Пампорово
Цената вклучува:WI-FI во лоби, паркинг, ски гардероба, детски клуб со анимација
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.12 ДО 28.12.2021 И ОД 04.01 ДО 22.03.2022
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2021 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.12 ДО 28.12.2021 И ОД 04.01 ДО 22.03.2022
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.12.2021 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.02 ДО 22.03.2022
(ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2021)
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.12.2021 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.01 ДО 29.01.2022
(ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2021)