+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Lion 4*

LION BOROVETS 4* BOROVETS                                                              www.hotelslion.bg 
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА
1 01.12.2021 18.12.2021 26.12.2021 02.01.2022 08.01.2022 12.02.2022 19.02.2022 26.02.2022
17.12.2021 25.12.2021 01.01.2022 07.01.2022 11.02.2022 18.02.2022 25.02.2022 01.04.2022
STANDARD
DOUBLE ROOM 78 85 142 89 85 89 85 78
SINGLE ROOM 56 58 135 60 58 60 58 56
DBL 1+1 CHD (4-11,99) 68 74 125 78 74 78 74 68
SGL 1+1 CHD (0-3,99) 57 59 136 61 59 61 59 57
DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 69 75 126 79 75 79 75 69
TWIN LARGE
DOUBLE ROOM 85 94 149 98 94 98 94 85
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 117 129 206 136 129 136 129 117
DBL 1+1 CHD (4-11,99) 74 82 131 86 82 86 82 74
DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 75 83 132 87 83 87 83 75
DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 96 106 168 111 106 111 106 96
DBL 2+1 CHD (4-11,99) 106 117 187 123 117 123 117 106
DBL 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 107 138 188 124 119 124 119 107
FAMILY ROOM
FAMILLY ROOM 2 ADL 102 111 162 118 111 118 111 102
FAM2 1+1 CHD (4-11,99) 90 98 142 104 98 104 98 90
FAM2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 91 99 143 105 99 105 99 91
FAM2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 116 126 183 133 126 133 126 116
FAM2 2+1 CHD (4-11,99) 128 139 203 148 139 148 139 128
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 129 140 204 148 140 149 140 129
FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 155 168 244 178 168 178 168 155
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [2ADL] 164 180 269 191 180 191 180 163
APARTMENT [3ADL] 165 181 270 192 181 192 181 164
APARTMENT [4ADL] 166 182 271 193 182 193 182 165
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 166 182 271 193 182 193 182 165
APP 2+3 CHD (0-3,99) (4-11,99)  167 183 272 194 183 194 183 166
(4-11,99)
APP 3+1 CHD (4-11,99) 166 182 271 193 182 193 182 165
APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 167 183 272 194 183 194 183 166
APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 167 183 272 194 183 194 183 166
APP 4+1 CHD (4-11,99) 167 183 272 194 183 194 183 166
APP 4+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 168 184 273 195 184 195 184 167
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Откажување   резрвација Под 3 денa 1 ноќевање Под 3 денa 1 ноќевање Под 14 дена 100% Под 7 дена 1 ноќевање Под 3 денa 1 ноќевање Под 3 денa 1 ноќевање Под 3 денa 1 ноќевање Под 3 денa 1 ноќевање
No Show 2 ноќевања 2 ноќевања 100% 2 ноќевања 2 ноќевања 2 ноќевања 2 ноќевања 2 ноќевања
Соби: мнни бар, балкон,телефон,ТВ,радио,фен,тоалет
Опис:конференциска сала ,бизнис центар, лоби бар, меана, ресторан, интернет сала, фитнес сала, менувачница,масажа,ски школа,билијард,лекарски кабинет,сеф на рецепција
Попусти и доплати:доплата за новогодишна вечера 85 ЕУР деца 45 ЕУР 
Локација: 500 метри од ски лифтовите 
Цената вклучува:користење на затворен базен,сауна,фитнес, трансфер до ски лифтовите и ски гардероба,полупансионот вклучува вино,пиво, вода и сокови за време на вечерата
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.01 ДО 21.01.2022
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД