+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Iglika Palace 4* – Боровец

IGLIKA PALACE 4* BOROVETS                                                               www.hoteliglikapalace.com 
1 18.12.2021 26.12.2021 02.01.2022 16.01.2022 31.01.2022 12.02.2022 20.02.2022 06.03.2022
25.12.2021 01.01.2022 15.01.2022 30.01.2022 11.02.2022 19.02.2022 05.03.2022 09.04.2022
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 80 114 96 80 96 114 96 80
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 110 156 132 110 132 156 132 110
SINGLE ROOM 59 106 72 59 72 106 72 59
DBL 1+1 CHD (2-11,99) 71 114 88 71 84 114 84 71
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 60 107 73 60 73 107 73 60
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 72 115 89 72 85 115 85 72
DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 81 115 97 81 97 115 97 81
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 81 115 97 81 97 115 97 81
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 81 115 97 81 97 115 97 81
RENOVATED ROOM
DOUBLE ROOM 102 147 125 102 125 147 125 102
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 141 202 172 141 172 202 172 141
SINGLE ROOM 77 135 92 77 92 135 92 77
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 78 136 93 78 93 136 93 78
STUDIO
STUDIO 3 ADULTS 120 170 143 120 143 170 143 120
STUDIO 3 ADULTS+EXTRA BED 150 213 180 150 180 213 180 150
ST3AD 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 121 171 144 121 144 171 144 121
ST3AD 3+1 CHD (0-1,99) 121 171 144 121 144 171 144 121
ST3AD 3+1 CHD (2-11,99) 121 171 144 121 144 171 144 121
RENOVATED STUDIO
STUDIO 3 ADULTS 153 220 187 153 187 220 187 153
STUDIO 3 ADULTS+EXTRA BED 192 275 234 192 234 275 234 192
ST3AD 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 154 221 188 154 188 221 188 154
ST3AD 3+1 CHD (0-1,99) 154 221 188 154 188 221 188 154
ST3AD 3+1 CHD (2-11,99) 154 221 188 154 188 221 188 154
Такса за лице на ден 0.6 0.6 0.6 0.6 0.6 0.6 0.6 0.6
Минимум престој 1 7 1 1 1 1 1 1
Отказ Под 5 дена 2 ноќевања Под 21 ден 100% Под 7 дена 2 ноќевања Под 5 дена 2 ноќевања Под 7 дена 2 ноќевања Под 21 ден Под 7 дена 2 ноќевања Под 5 дена 2 ноќевања
2 ноќевања
No Show 2 ноќевања 100% 2 ноќевања 2 ноќевања 2 ноќевања 2 ноќевања 2 ноќевања 2 ноќевања
Соби: мини бар, кабловска телевизија, телефон
Опис:ресторан, камин,лоби бар, затворен базен,фитнес,солариум, масажа,солариум,бар 
Попусти и доплати: доплата за Новогодишна вечера 55Еур за возрасни и 30 Еур за деца 
Локација: 150 метри од ски лифтовите 
Цената вклучува:користење на затворен базен, паркинг, интернет во лоби, пауза за чај секој ден од 16.00 до 17.00 часот (само за гостите на база полупансион ) 
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 15 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.12 ДО 25.12.2021 
И ОД 02.01 ДО 09.04.2022