Samokov 4* - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Samokov 4*

SAMOKOV 4* BOROVETS                                                                       www.samokov.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

10.12.2022
18.12.2022

19.12.2022
27.12.2022

28.12.2022
01.01.2023

02.01.2023
08.01.2023

09.01.2023
27.01.2023

28.01.2023
24.02.2023

25.02.2023
03.03.2023

04.03.2023
10.04.2023

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

69

80

111

89

80

89

80

69

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

98

114

159

127

114

127

114

98

SINGLE ROOM

54

59

78

64

59

64

59

54

DBL 1+1 CHD (5-11,99)

52

119

84

67

61

135

61

52

SGL 1+1 CHD (0-4,99)

55

60

79

65

60

65

60

55

DBL 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

53

120

85

68

62

136

62

55

DBL 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)

70

81

112

90

81

90

81

70

DBL 2+1 CHD (0-4,99)

70

81

112

90

81

90

81

70

DBL 2+1 CHD (5-11,99)

87

101

140

112

101

112

101

87

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН  

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

80

91

125

100

91

100

91

80

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

114

130

178

143

130

139

130

114

SINGLE ROOM

59

65

85

70

65

70

65

59

DBL 1+1 CHD (5-11,99)

61

70

64

76

69

76

69

61

SGL 1+1 CHD (0-4,99)

60

66

86

71

66

71

66

60

DBL 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

62

71

65

77

70

77

70

62

DBL 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)

81

92

126

101

92

101

92

81

DBL 2+1 CHD (0-4,99)

81

92

126

101

92

101

92

81

DBL 2+1 CHD (5-11,99)

101

115

156

126

115

126

115

101

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

Под 21 ден 100%

Под 7 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

Под 3 дена 2 ноќи

No Show

2 ноќи

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

3

3

3

3

3

3

3

3

Доплата за Новогодишна вечера 55 ЕУР за восрасни и 35 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години

Цената вклучува: користење на затворен базен, интернет

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 10.11.2022 10% ПОПУСТ