Пролет/Лето на планина - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Пролет/Лето на планина

Голема понуда за зимски одмор и уживање со вашиот омилен зимски спорт

Копаоник

Златибор