Нова Година - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Нова Година

Будва

Букурешт

Софија

ВИЧЕНЦА – ВЕРОНА – ВЕНЕЦИЈА – ПАЛМАНОВА

Израел и Јордан

Нови Сад

Париз

Прага

Сараево

Лутраки

Златибор

САНДАНСКИ

БАНСКО