Метропол 4* / Белви 4* - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Метропол 4* / Белви 4*

НОВА ГОДИНА 2022

 

Хотел / Вид на соба Аранжман
Метропол 4* / Белви 4* 2 ПП 3 ПП 4 ПП
Еднокреветна соба 11.070 180€ 14.760 240€ 17.220 280€
Двокреветна соба 7.690 125€ 9.780 159€ 11.620 189€
Трокреветна соба 6.640 108€ 8.790 143€ 10.460 170€
  • Цените се во денари по лице, полу пансион, со вклучени туристичка такса и ДДВ;
  • Доплата за плус ноќевања 35 по лице во двокреветна соба, по ноќ;
  • Едно дете до 10 години во трокреветна соба добива 40% попуст;
  • Специјална гала вечера и неограничени наливни пијалоци во ресторанот на
    Хотел Метропол/Белви на 31/12/21 и специјална вечера на 01/01/22 класично
    послужување, вклучени во пакетот;
  • Појадок покрај езеро вклучен во цената;
  • Гала вечера на 31/12/21 , 45 по лице (за гости што не се сместени во хотелот);