Хотел Силекс 4* – Охрид - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Хотел Силекс 4* – Охрид

НОВА ГОДИНА 2022

Хотел Силекс

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.

Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.

Хотелот располага со двокреветни соби, апартмани и претседателски апартман и истиот располага со базен, сауна, фитнес сала и спа услуги

 

ПАКЕТ АРАНЖМАН 3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА
89 EUR (5,520 мкд) по лице во двокреветна соба

 

ПАКЕТ АРАНЖМАН 4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА
130 EUR (8,060 мкд) по лице во двокреветна соба

 

  • Во цената е вклучена Новогодишна свечена вечера со музика ( доколку протоколите дозволуваат)