Нова Година 2022 - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Нова Година 2022

Златибор

Виена

Атина

Копаоник

Дубаи

Барселона

Белград

Нови Сад

Северен Кипар

Будимпешта

Метропол 4* / Белви 4*

Хотел Маврово (Фершпед)

Хотел Аквалина 4* – Охрид

Бечиќи

Хотел Силекс 4* – Охрид

Хотел Озон 3* - Брзече

Малдиви

Кападокија со Истанбул и Солено езеро