+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Вила Двор – Охрид

Вила Двор

Вила Двор се наоѓа во срцето на Стариот Град – Варош во тиха пешачка улица, многу блиску до Античкиот Театар, 5 минути од Горна Порта, 10 минути од Самоиловата Тврдина, 5 минути помеѓу двете прекрасни цркви Св.Софија и Св.Богородица Перивлепта. Популарната плажа Потпеш е на 10 минути одење од нашата вила.

Охридската Чаршија и Плоштадот се исто така на кратка пешачка дистанца.

Гостите можат да го користат бесплатниот паркинг на Горна Порта за своите коли, а Вила Двор е на 150м од Портата.

Вила Двор има 9 соби, од кои 7 се двокреветни, една трокреветна и една фамилијарна четворокреветна соба со приватна градина. Вилата располага со соби со прекрасен поглед на Охридското Езеро како и соби кои гледаат на градината.

Гостите можат да ја користат пространата летна бавча со самопослужувачка кујна за кафе, пијалоци, лесна закуска или доручек.

Секоја соба е пространа (20-25м2), со приватно купатило, голем кревет (160-180х200см), Led Smart TV, фрижидер, фен, 500 грамски крпи, памук/сатен постелнина, завеси за комплетно затемнување како и козметички сет.

 

ЦЕНОВНИК ВИЛА ДВОР 2021

 

Соба бр.

 

Сместување

01.03 – 31.05 I

01.09 – 31.12

 

01.06-31.08

 

 

23.07-08.08

 

1

Double Room with garden view/Двокреветна соба со

поглед на градина

 

1470 ден.

 

1770 ден.

 

2060 ден.

 

2

Triple room with garden

view/Трокреветна соба со поглед на градина

 

2060 ден.

 

2360 ден.

 

2650 ден.

 

3

Double room with

Lakeview/Двокреветна соба со поглед на езеро

 

1770 ден.

 

2060 ден.

 

2360 ден.

 

4

Double room with

Lakeview/Двокреветна соба со поглед на езеро

 

1770 ден.

 

2060 ден.

 

2360 ден.

 

5

King room with Lakeview/ Супериор двокреветна соба со поглед езеро/2кат

 

 

2060 ден.

 

 

2360 ден.

 

 

2650 ден.

 

6

King room with Lakeview/ Супериор двокреветна соба со поглед езеро/2кат

 

 

2060 ден.

 

 

2360 ден.

 

 

2650 ден.

 

7

Double room with Lakeview/Двокреветна соба

со поглед езеро

 

1770 ден.

 

2060 ден.

 

2360 ден.

 

8

Double room (patio)/Двокреветна соба со приватна тераса во градина

 

 

1770 ден.

 

 

2060 ден.

 

 

2360 ден.

 

9

 

Twin room/Двокреветна

соба со сингл кревети и надворешно приватно купатило

 

 

1470 ден.

 

 

1770 ден.

 

 

2060 ден.

 

10

Economy Double room/Економи двокреветна соба со поглед према улица

 

 

1470 ден.

 

 

1770 ден.

 

 

2060 ден.

 

Напомени:

  • Собите се достапни по добиено барање
  • Политика на отказ на резервацијата: до 7 денови – бесплатно; помалку од 7 денови 50%, еден ден пред доаѓање 100%
  • Доплата за еднокреветна соба + 30%;

    ОПШТИ УСЛОВИ:

  • Бројот на лица кои се сместуваат во собите треба да е соодветен на лицата наведени во ваучерот кој го издава организаторот на патувањето.
  • Сопственикот нема да дозволи сместување на ненајавени лица.
  • Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.