+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Планински туризам

Хотел Спорт 4* - Маврово

Хoтел & Спа Панорама 4* – Крушево

Хотел Манастир 4* – Берово

Аурора Ресорт и СПА 5* – Берово

Хотел Бистра 4*- Маврово

Хотел Монтана 4* – Крушево

Хотел Радика 5*- Маврово

Mia’s favorite hotel 4* – Маврово

Хотел Молика 3* – Пелистер