Хотел Су - Охрид - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Хотел Су – Охрид

Охрид

ХОТЕЛ СУ

Хотелот Су се наоѓа на самиот брег на заштитеното Охридско Езеро од УНЕСКО и нуди прекрасен поглед на стариот дел на градот и познатите историски знаменитости, како тврдината на Самоил и црквата Свети Јован во Канео.

Идеално лоциран на само 10 минути одење од центарот на градот, нашиот хотел нуди одлична почетна точка за истражување на Охрид.

  • Во моментот Хотел Су е единствениот хотел во Охрид и Македонија кој има потполно стерилизирани соби и јавни простории, со UV GUARD LAMPсо што се обезбедува поголема превенција и заштита на гостите од ковид 19.

 

 

ЦЕНОВНИК ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ПОСЕТИ за период

01.05.2021 – 15.07.2021  & 01.09.2021 – 30.09.2021

Тип на соба Тип на услуга – ноќевање со појадок
Стандардна еднокреветна 2.510 денари
Стандардна двокреветна (по лице) 1.780 денари
Еднокреветна Superior 3.360 денари
Двокреветна Superior (по лице) 2.260 денари
Апартман (2 и 3 особи) 6.410 денари

 

  • Туристичка такса и ДДВ вклучени во цена
  • Доплата за оброк: 610 денари по лице
  • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената
 
ЦЕНОВНИК ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ПОСЕТИ
15.07.2021 – 01.09.2021
Тип на соба Тип на услуга – ноќевање со појадок
Стандардна еднокреветна 3.940 денари
Стандардна двокреветна (по лице) 1.970 денари
Еднокреветна Superior 5.040 денари
Двокреветна Superior (по лице) 2.520 денари
Апартман (2 и 3 особи) 6.410 денари

 

 

  • Туристичка такса и ДДВ вклучени во цена
  • Доплата за оброк: 610 денари по лице
  • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената