+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Хотел СУ 4* – Охрид

ОХРИД

ХОТЕЛ СУ

Хотелот Су се наоѓа на самиот брег на заштитеното Охридско Езеро од УНЕСКО и нуди прекрасен поглед на стариот дел на градот и познатите историски знаменитости, како тврдината на Самоил и црквата Свети Јован во Канео.

Идеално лоциран на само 10 минути одење од центарот на градот, нашиот хотел нуди одлична почетна точка за истражување на Охрид.

ЦЕНОВНИК ЗА ТРИДНЕВЕН АРАНЖМАН 01.06.2020 – 28.12.2020

Тип на соба

 Тип на услуга

 ноќевање со појадок  

Стандардна Двокреветна (по лице)

2.055

Двокреветна Superior (по лице)

2.330

Смарт Делукс Двокреветна ( по лице

2.195

Апартман Двокреветен (по лице)

3.080

Трето легло во Апартман или Супериор соба

2.055

 • Доплата за оброк : 490 денари по лице
 • Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
 • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената

ЦЕНОВНИК ЗА ПЕТДНЕВЕН АРАНЖМАН 01.06.2020 – 28.12.2020

Тип на соба

Тип на услуга 

  ноќевање со појадок  

Стандардна Двокреветна (по лице)

1.915

Двокреветна Superior (по лице)

2.120

Смарт Делукс Двокреветна ( по лице

2.055

Апартман Двокреветен (по лице)

3.080

Трето легло во Апартман или Супериор соба

2.055

 • Доплата за оброк : 490 денари по лице
 • Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
 • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената

ЦЕНОВНИК ЗА СЕДУМДНЕВЕН АРАНЖМАН 01.06.2020 – 28.12.2020

Тип на соба

Тип на услуга

 ноќевање со појадок  

Стандардна Двокреветна (по лице)

1.780

Двокреветна Superior (по лице)

1.980

Смарт Делукс Двокреветна ( по лице

1.915

Апартман Двокреветен (по лице)

3.080

Трето легло во Апартман или Супериор соба

2.055

 • Доплата за оброк : 490 денари по лице
 • Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
 • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената

ЦЕНОВНИК ЗА ДЕСЕТДНЕВЕН АРАНЖМАН 01.06.2020 – 28.12.2020

Тип на соба

Тип на услуга 

  ноќевање со појадок  

Стандардна Двокреветна (по лице)

1.715

Двокреветна Superior (по лице)

1.915

Смарт Делукс Двокреветна ( по лице

1.850

Апартман Двокреветен (по лице)

3.080

Трето легло во Апартман или Супериор соба

2.055

 • Доплата за оброк : 490 денари по лице
 • Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
 • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената