+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Хотел Силекс 4* – Охрид

ОХРИД

ХОТЕЛ СИЛЕКС 4*

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.

Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.

Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

Ноќевање со појадок 25 евра по лице во двокреветна соба
Ноќевање со појадок и вечера 30 евра по лице во двокреветна соба
Деца до 6 години гратис
Деца од 6 – 12 години  – 50%
1 евро = 62 мкд
 
ПАКЕТ АРАНЖМАНИ
5 ноќевања со појадок 120 евра по лице во двокреветна соба
5 ноќевања со појадок и вечера 145 евра по лице во двокреветна соба
Деца до 6 години гратис
Деца од 6 – 12 години – 50%
1 евро = 62 мкд

 

7 ноќевања со појадок 160 евра по лице во двокреветна соба
7 ноќевања со појадок и вечера 195 евра по лице во двокреветна соба
Деца до 6 години гратис
Деца од 6 – 12 години – 50%
1 евро = 62 мкд

 

Напомени и услови:

  • Цените се дадени во евра по лице за ноќ за соодветната услуга, 1 евро = 62 мкд;
  • Дете до 06 години – Гратис во соба со 2 возрасни лица;
  • Дете од 06-12 години плаќа 50%;
  • Плаќањето се врши исклучиво во денарска протввредност

Хотел Силекс го задржува правото за промена на цените без претходна најава, освен во случај на договорени и потврдени резервации.