лето2020/2021 - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

лето2020/2021

Голема понуда за зимски одмор и уживање со вашиот омилен зимски спорт

Банско

Боровец

Пампорово

Копаоник