Лето 2022 - Грција - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Лето 2022 – Грција

Јерисос

Прв крак - Касандра

Втор крак – Ситонија

Скијатос

Крф

Амулијани

Јонски Брег