Hotel Magllara 4* - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Hotel Magllara 4*

Сместен во Саранда, на само 30 метри од плажа, хотелот Magllara нуди сместување со
бесплатен приватен паркинг. Содржи сопствен ресторан, има климатизирани соби со бесплатен
WiFi и сопствено купатило.

 
Датум на престој: 16.07.2021 – 31.07.2021
Зафатеност \ Тип на сместување Ноќевање со појадок
Двокреветна соба (цена по лице) 44€

 

Датум на престој: 01.08-25.08.2021
Зафатеност \ Тип на сместување Ноќевање со појадок
Двокреветна соба (цена по лице) 50€

 

Датум на престој: 26.08-31.08.2021
Зафатеност \ Тип на сместување Ноќевање со појадок
Двокреветна соба (цена по лице) 44€

 

Датум на престој: 01.09-20.09.2021
Зафатеност \ Тип на сместување Ноќевање со појадок
Двокреветна соба (цена по лице) 31€

 

Датум на престој: 21.09-30.09.2021
Зафатеност \ Тип на сместување Ноќевање со појадок
Двокреветна соба (цена по лице) 28€

Дете од 0-11 години бесплатно; Дете од 12-16 години доплата од 5 еур по ноќ за дополнителен кревет.

ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦЕНИТЕ:

  • Собите се достапни по добиено барање
  • Политика на отказ на резервацијата: до 7 денови – бесплатно; помалку од 7 денови 50%, еден ден пред доаѓање 100%

УСЛОВИ ЗА ПЛАЌАЊЕ:

Цените се изразени во евра со денарски курс од 62.00 деанари.

ОПШТИ УСЛОВИ:

  • За програмата важат Опшите Услови за патување на Импала Травел.
  • Бројот на лица кои се сместуваат во собите треба да е соодветен на лицата наведени во ваучерот кој го издава организаторот на патување. Сопственикот нема да дозволи сместување на ненајавени лица.
  • Организаторот го задржува правото да го откаже во целост аранжманот како резултат на пандемија без рефундација, но со можност за издавање на ваучер кој клиентите ќе го искористат во следниот период согласно моменталните услови.
  • Организаторот го задржува правото да ја промени цената на аранжманот во случај на промена на цената на хотелот.
  • Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.