+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

ВИЛА – НИКОС

СКИЈАТОС 

 вила Никос” – Кукунариес 

ВилаНИКОС“ лоцирана во Кукунариес на оддалеченост 5 минути од најпознатите плажи “Кукунариес“, Агиа Елена, Хрисиамос, Мандраки. Пешачењето до плажите е во убава шумска атмосфера. Вилата располага со 1/2, 1/3 , 1/4 студија  и  1/6 дуплекси сите климатизирани, тв, wi-fi, балкони и простран двор, сместени во борова шума.

Ценовник (ноќевање со превоз)

ПЕРИОД

 

МАЈ

 

 

Ј У Н И

 

Ј У Л И

 

А В Г У С Т

 

С Е П Т Е М В Р И

 

30

 

07

 

15

 

23

 

01

 

08

 

16

 

24

 

01

 

09

 

17

 

25

 

02

 

10

 

19

 

28

НОЌЕВАЊА

 

8

 

8

 

8

 

8

 

7

 

8

 

8

 

8

 

8

 

8

 

8

 

8

 

8

 

9

 

9

 

8

 

Студио,Апартман  1/2,1/3,1/4,1/6

бр. соба 1-13

 

119

 

149

 

179

 

229

 

249

 

259

 

279

 

289

 

289

 

289

 

279

 

239

 

179

 

159

 

149

 

119

 

3,4,5,6 лице

109 109 109 159 159 159 159 159 159 159 159 159 159 109 109 109

 

1 и 2 дете до 12 год

59 59 59 59 59 59 59 59 59 59 59 59 59 59 59 59
                                   

Ценовник (ноќевање со појадок и превоз)

ЦЕНИ НА БАЗА 7, 8 или 9 НОКЕВАЊА ВО ВИЛА НИКОС СО ПОЈАДОК (ШВЕДСКА МАСА) ВО ХОТЕЛ  MUSES 4*, АВТОБУС (ШТИП, СКОПЈЕ- ВОЛОС И ОБРАТНО),ТРАЕКТ(ВОЛОС-СКИАТОС-ВОЛОС),ТРАНСФЕР(ПРИСТАНИШТЕ-ВИЛА ПРИСТАНИШТЕ) 

ПЕРИОД МАЈ Ј У Н И Ј У Л И А В Г У С Т С Е П Т Е М В Р И

 

30

 

07

 

15

 

23

 

01

 

08

 

16

 

24

 

01

 

09

 

17

 

25

 

02

 

10

 

19

 

28

НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

8BB

 

8BB

 

8BB

 

8BB

 

7BB

 

8BB

 

8BB

 

8BB

 

8BB

 

8BB

 

8BB

 

8BB

 

8BB

 

9BB

 

9BB

 

8BB

Студио,Апартман  1/2,1/3,1/4,1/6

бр. соба 1-11,А,В

макс. 2 – 6лица

 

199

 

229

 

259

 

309

 

329

 

339

 

359

 

369

 

369

 

369

 

359

 

319

 

259

 

239

 

229

 

199

 

3,4,5,6 лице

189 189 189 239 239 239 239 239 239 239 239 239 239 189 189 189

 

1 и 2 дете до 12 год

79 79 79 79 79 79 79 79 79 79 79 79 79 79 79 79

Хотелот Muses е на 50 метри оддалеченост од вилата Никос во правец кон плажата Кукунариес.

НАПОМЕНИ: 

Цените се однесуваат за пакет аранжман по лице за (7, 8 или 9) ноќевања со вклучен:

 • Автобуски превоз, брод, трансфер пристаниште – вила – пристаниште, клима уред  за минимум 2 лица;
 • Трето,четврто ,петто или шесто лице плаќаат според табелата;
 • 1 и 2 (прво и второ) дете до 12 години  плаќаат според табелата;
 • Дете до 2 години бесплатно (без седиште);
 • Термините објавени во табелата се однесуваат на ден на поаѓање, влез во објектите е следниот ден;
 • Поаѓање од Скопје на паркингот спроти Холидеј Инн во 23:00 часот;
 • Цените се изразени во ЕУР, плаќањето е исклучиво во денарска противвредност по курс 62ден.
 • Само автобуски превоз Скопје –Волос – Скопје 110 еур за возрасни, 65 еур за деца до 12 год.- повратна автобуска и бродска карта;
 • Само автобуски превоз 80 еур за возрасни, 45 еур за деца до 12 год. – еден правец и бродска карта;
 • За користење на аранжман со сопствен превоз се одбива 45 еур за прво и второ лице, за 3,4,5,6 лице по 25 еур, за деца до 12 години не се одбива;
 • Напомена: Oбезбедено е трансфер од пристаниште – вила – пристаниште на денот на пристигнување и заминување
 • Во случај на промена на часот на поаѓање/враќање од страна на бродската компанија,  агенцијата го задржува правото за промена на часот на поаѓање/враќање во согласност со промените на бродската компанија.