+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Лето 2020

Турција

Египет

Јерисос Лето 2020

Прв Крак - Касандра

Втор Крак - Ситонија

Трет Крак - Атос

Острови Грција

Хотели Грција

Јонски Брег

Пиериа

Малта

Црна Гора

Бугарија