Грција - 10 ноќевања - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Грција – 10 ноќевања

Неа Каликратија - Вила „Evi I“

Неа Каликратија - Вила „Evi II“

Неос Мармарас - Вила „Sole A Mare“

Неос Мармарас - Вила „Mersinis“

Неа Рода - Апартхотел „Lazaridis“

Неа Рода - Вила „Maria Pashalidou“

Неа Рода – Вила „Lena“