Автобуски превоз - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Автобуски превоз

Фиренца

Истанбул (сигурна реализација)

Прага (сигурна реализација)

Салцбург (сигурна реализација)

Венеција со Фиренца и Верона

Виена

Будимпешта

Лутраки

Бугарија