Автобуски - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Автобуски

БУКУРЕШТ И ТРАНСИЛВАНИЈА

Чао Италија

Фиренца

Истанбул

Јужна Италија

Парос

Турција и Грција

Халкидики

Ситонија