Персонализирана понуда за Турција - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Персонализирана понуда за Турција

Како да побарате персонализиран ценовник за Турција - Лето 2021

Почитувани, за да направиме ценовник според Вашите барања, Ве замолуваме да се придржувате кон следните чекори :

1. Испратете е-маил со наслов: “Ваше име и презиме – Турција 2021 на следната е-маил адреса: contact@impala.com.mk

2. Изберете дестинација. Можете да изберете една, повеќе или од целата понуда (Аланија, Сиде, Белек, Кемер…)

3. Изберете термин. Термините можете да ги видите доколку пребарувате преку нашиот систем. Доколку за бараниот термин нема лет, ќе добиете ценовник за најблискиот термин до бараниот.

4. За колку лица се работи? (се однесува на лица во една соба, доколку се работи за повеќе фамилии треба да нагласите колку членови има во секоја фамилија и на која возраст се децата)

5. Колку ноќевања (6/9/10/13) ?

6. Може да наведете и други дополнителни информации во прилог на барањето.

 7. Име и презиме и телефонски број за контакт. 

 Ценовниците ќе ги добиете на Вашата е-маил адреса во рок од 24 часа.