ЕУРО 2022 - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

ЕУРО 2022

ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО РАКОМЕТ 2022 – ДЕБРЕЦИН, УНГАРИЈА
12.01- 18.01.2022

 

 

12.01.2022 –  Среда : Скопје-Дебрецин 

Состанок на групата:

– Куманово во 19:00 часот

– Скопје во 18:30 часот

Поаѓање:

– Куманово во 19:30 часот

– Скопје во 19:00 часот

 

Се патува преку граничен премин Табановце и  Србија. Ноќно патување со попатни паузи за одмор и царински формалности.

13.01.2022 – Четврток: Дебрецин
Пристигнување во Дебрецин околу пладне, сместување во хотел ,,Platan,, во Дебрецин. Хотелот е лоциран на 3,5 километри од центарот на градот и 5,5 километри од салата ,,FonixCsarnok,, Слободно време за одмор или индивидуални активности. Во 16:00ч., организирано поаѓање кон спортската сала „FőnixCsarnok“  и следење на натпреварите:
Словенија – Македонија 18:00 ч.(Moжност за организирана посета на фан зоната или враќање во хотел.)
Данска – Црна Гора 20:30 ч.
Враќање во хотел по завршувањето на вториот натпревар. Ноќевање.

14.01.2022 –  Петок: Дебрецин – Будимпешта (факултативно)

Појадок. По појадокот можност за индивидуални активности во Дебрецин или целодневен факултативен излет до Будимпешта. Ноќевање.

15.01.2022 – Сабота :Дебрецин
Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности. Во договорено време, поаѓање кон спортската сала „FőnixCsarnok ,следење на натпреварите:
Македонија-Црна Гора 18:00 ч. ,(Moжност за организирана посета на фан зоната или организирано враќање во хотел.)
Словенија-Данска 20:30 ч.
Враќање во хотелот по завршувањето на вториот натпревар. Ноќевање.

16.01.20 – НеделаДебрецин-Егер
Појадок. По појадокот можност за индивидуални прошетки и активности во Дебрецин или организиран факултативен излет до градот и винскиот регион Егер. Враќање во хотел. Ноќевање

17.01.20 –Понеделник: Дебрецин-Скопје
Појадок. По појадокот напуштање на собите, организирано заминување кон центарот на градот. Во договорено време, поаѓање кон фан зоната на македонските навивачи и потоа кон  спортската сала „FőnixCsarnok“ и следење на наптреварите
Црна Гора-Словенија  18:00 ч.
Македонија-Данска 20:30 ч.
Во договорено време поаѓање за Македонија..
Ноќно возење со попатни паузи и царински формалности.

18.01.20 – Вторник: Скопје
Пристигнување во Скопје во утринските часови. 

 

Цена на аранжманот по лице:              

19.590 денари 

 

Во цената на аранжманот e вклучено:

 • Превоз со високо туристички автобус.
 • Организирани трансфери на релација хотел –спортска сала ,,FőnixCsarnok – хотел (во деновите на натпреварите)
 • 4 ноќевања со појадок во хотел Platan 3*- Debrecinplatanhotel.eu
 • Блок билети за сите натпревари од група A, категорија 3
 • Организација, водство и реализацијанапатувањето.

Во цената на аранжманот НЕ Е вклучено:

 • Факултативен излет до винскиот регион Егер
 • Факултативен излет и разглед на Будимпешта со локален водич – 30 евра по лице, минимум 30 пријавени патници за реализација;
 • Патничкото осигурување

Политика за откажување:

 • Откажување или промена на резервација мора да се направи икслучиво во писмена форма;
 •  5% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 45 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 10% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 44-30 дена пред почетокот на аранжманот.
 •  20% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 29-20 дена пред почетокот на аранжманот.
 •  40% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 19-15 дена пред почетокот на аранжманот.
 •  80% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 14-10 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 90% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 9-6 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 5-0 дена пред почетокот на аранжманот.
 • Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства.
 • Промени на анаржманот не се дозволени за време на престојот во Хотелот.

Ковид политика:

 • Агенцијата гарантира поврат науплатени средства во случај:
 • Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кои се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
 • Затварање на граници или одлука на ЕХФ да не дозволи гледачи на натпреварите.