8 Март - Импала Травел
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

8 Март

Хотел Аквалина 4*

Хотел Аквалина се наога во туристичката населба Св.Стефан оддалечен 6 км од центарот на Охрид на регионалниот патен правец Охрид- Св.Наум.Комплексот на хотелот се наоѓа на самиот брег на Охридското езеро опкружен со пространство на бистра езерска вода од една страна и бескрајна зелена шума од националниот парк Галичица од друга страна. Ваквата местоположба нуди можност да поминете незаборавен одмор во стилот на модерното опкружување.

 

Сместување:
Двокреветни соби, опремени со ЛЦД ТВ , кабловска телевизија,телефон,WI-FI, купатило,фрижидер,услуга во соба. Исто така располага со сопствен паркинг кој е бесплатен за гостите.

 

Осмомартовска понуда

Термини: 11.03.2022 – 13.03.2022

Цена на аранжманот: 59 евра по лице

 

Цената на аранжманот вклучува:

  • сместување во двокреветна соба
  • 2 ноќевања со доручек и вечера (на база шведска маса, по протокол)
  • по еден безалкохолен пијалок за време на вечера
  • вклучена туристичка такса
  • музика една вечер за минимум 40+ гости