Конечно…

Сонце, море, плажа!

Празничен викенд на Халкидики

21 – 24 Mај

 

Цена по лице за 3 ноќевања во:

  • Куќа „Галанис“ – Афитос 4,650 мкд (75 евра)
  • Куќа „Харис“ – Неа Флогита 4,650 мкд (75 евра)
  • Куќа „Карамаврос“ – Пефкохори 4,030 мкд (65 евра)
  • Куќа „Спанос“ – Полихроно 3,720 мкд (60 евра)

 

Напомени и услови за сместување:

  • Трето лице плаќа 75%
  • Четврто лице плаќа 50%
  • Дете до 2,99 години бесплатно

Автобуски превоз

  • Возрасен 2.480 мкд
  • Дете до 11,99 години 1.860 мкд