+389 31 418-900 contact@impala.com.mk
+389 31 418-900 contact@impala.com.mk

Изберете дестинација

Турција Лето 2019

Изберете од најдобрите понуди за летување во Турција

Лето 2019

Неодоливи летни понуди за одмор и сончање

Лето на планина

Летово уживајте во чист и свеж воздух на планина

Зошто Импала Травел?

Неколку причини зошто вашето следно патување да го направите со нас!

  • Најдобар избор на дестинации и хотели
  • Најдобри цени со проверена квалитетна услуга!
  • Долгогодишно искуство на тимот
  • Огромен број на задоволни клиенти